Te koop

Na het overlijden van mijn vader heb ik zijn volledige verzameling locomotieven en wagons geërfd, samen met een deel scenery materiaal.

Omdat ik geen plaats heb om al dat materiaal te bewaren en omdat ik trouw wil blijven aan het thema dat ik voor mijn modelbaan heb gekozen heb ik besloten om een deel te verkopen.

De modellen die ik te koop aanbied zijn ingedeeld in groepen: locomotieven en treinstellen, rijtuigen voor reizigersverkeer en goederenwagons. Verder is er een rubriek met boeken en tijdschriften. Bij overige staan modellen en materieel dat niet in één van de eerder vermelde rubrieken thuishoort.

Wanneer U is geïnteresseerd in één of meerdere modellen dan stuurt U mij een e-mail met de referentie (merk en catalogusnummer of model-ID). Bovenop de verkoopprijs reken ik nog wel de verzendkosten (incl. verzekering tegen verlies en/of schade). Deze zijn verschillend volgens het land van bestemming, de grootte en het gewicht van het pakket. De materialen kunnen ook worden afgehaald. De betaling dient te gebeuren voordat het materiaal wordt verzonden.

Alle modellen zijn - tenzij anders vermeld - verpakt in de originele doos. De los bijgeleverde onderdeeltjes zijn meestal niet gemonteerd, maar zitten nog origineel in de verpakking. De meeste modellen hebben niet of nauwelijks gereden: zij hebben altijd tentoongesteld gestaan in vitrinekasten in het bureau van mijn vader.

Op enkele uitzonderingen na zijn het allemaal analoge gelijkstroom modellen. Van de sets worden de modellen niet los verkocht: in dat geval staan alle referenties in één kader.

Wanneer U geen menu's ziet klik dan hier

Valid HTML 4.01 Transitional 100% hand coded HTML