Euromodelbouw - Genk

Organisator van deze beurs is de Hoeseltse treinclub. Het evenement vindt om de 2 jaar plaats in de Limburghal te Genk. Alle facetten van de modelbouw komen er aan bod.

Op 26 en 27 september ging deze expo opnieuw door. Het wordt steeds moeilijker om nieuwe banen te tonen aan het publiek. Wanneer je regelmatig beurzen bezoekt is de kans groot dat je een deel van de tentoongestelde banen reeds een keer eerder hebt gezien. Toch zijn er steeds banen bij die het de moeite waard maken om de tentoonstelling te bezoeken. Voor mij was het hoogtepunt dit jaar de Franse baan "La Bosse" . Klik hier om de foto's van deze editie te bekijken. Ik heb alleen fot's genomen van de banen die ik nog niet eerder had gezien.

Klik hier om de foto's van de tentoonstelling van 2013 te bekijken.

In 2011 werd dit evenement voor de 13de keer georganiseerd op 8 en 9 oktober. Er was een prachtig aanbod van modelspoorbanen waarvan enkele in primeur werden voorgesteld. Heel indrukwekkend was de uitbeelding van het station van Hasselt. Maar ook alle andere modelbanen waren prachtige stukjes modelbouwwerk. Voor een aantal was het niet de eerste keer dat ze werden tentoongesteld, maar toch blijven ze de moeite waard om te worden bekeken en gefotografeerd.
Klik hier om de foto's van deze editie te bekijken.

De 12de editie werd in 2009 georganiseerd op 9 en 10 oktober.
Klik hier om de foto's van deze editie te bekijken.

Meer info over dit evenement kan je vinden op deze website .

Wanneer U geen menu's ziet klik dan hier

Valid HTML 4.01 Transitional 100% hand coded HTML