Dagboek

Reeds geruime tijd houd ik de vorderingen van de bouw van mijn modelbaan bij in een dagboek.

Dit dagboek werd in het verleden niet systematisch bijgewerkt. Soms is het heel gedetailleerd en wordt dag per dag bijgehouden wat ik wel of niet heb gedaan. Soms zitten er grote 'gaten' in het tijdsverloop. Het dagboek geeft goed weer dat niet alle vrije tijd aan de modelbaan wordt besteed. Dikwijls is het werken aan de modelbaan afhankelijk van andere activiteiten.

In de eerste plaats komt het gezin, daarnaast ben ik als vrijwilliger tot medio 2008 actief geweest bij Rode Kruis Vlaanderen waar ik een verantwoordelijke functie had en dus niet zomaar kon gaan en komen wanneer het mij uitkwam. Soms ontbreekt het gewoon aan zin of ideeën. Ook het bijwerken van dit dagboek is onderhevig aan bovenstaande invloeden.

In het dagboek zitten links naar andere pagina's van deze website waar U meer uitleg over het aangehaalde topic kan terugvinden.

Wat vooraf ging ...

In 2004 werd begonnen met de bouw van een nieuwe modelbaan. De vorige baan was afgebroken omdat de kinderen elk hun eigen kamer wilden, en de enige plaats waar dat kon worden gerealiseerd was de zolder die ik gebruikte voor mijn hobby. Maandenlang heb ik dan getekend en gepland en uiteindelijk ben ik in juni 2004 begonnen met de bouw.

vervolg...

Wanneer U geen menu's ziet klik dan hier

Valid HTML 4.01 Transitional 100% hand coded HTML